Asafoetida, Oase, Team O’neill, The Kick, ’t Kiertje, de Toko, Orion, The Limit, Beatz, Infinity, Base, wie is hier vroeger nou niet geweest? Merendeel van de Stompwijkers kent deze namen als geen ander en heeft een fantastische jeugd gehad in een van deze jongerensociëteiten.
Voor de overgang naar het nieuwe Kulturhus is Stichting Asafoetida druk bezig met het organiseren van diverse activiteiten om het interieur te bekostigen van het nieuwe jongerencentrum van Stompwijk. Voor deze activiteiten en voor onze website (www.asafoetida.nl) zijn wij als bestuur nog op zoek naar beeldmateriaal uit de oude doos.
De prachtige historie van deze stichting willen wij niet verloren laten gaan, dus heb jij foto’s uit deze periode stuur ze op naar dennis@asafoetida.nl. We gaan ze bundelen en zullen binnenkort ook verschijnen op onze website www.asafoetida.nl.

Donateurs gezocht!
Heb jij aan het einde van de maand wel eens geld over en denk je ‘wat moet ik ermee?’. Geef dan gul en help de toekomstige jongeren aan net zo’n fantastische jeugd in Stompwijk als de meeste voor ons hebben gehad bij een van bovenstaande besturen.
Doneren kan via https://donatie.asafoetida.nl
Het geld dat we ophalen met donaties en activiteiten zal ten goede komen aan de inrichting van het nieuwe jongerencentrum in het Kulturhus.

Social media
Volg de ontwikkelingen van het nieuwe jongerencentrum nu ook via social media:
https://www.facebook.com/asafoetida1971/
https://www.instagram.com/asafoetida1971
https://twitter.com/asafoetida1971

Namens het volledige bestuur van Stichting jongerensociëteit Asafoetida,
Dennis van der Linden

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *