Deze website is opgezet als nieuwsbank voor de ontwikkelingen tijdens de bouw van het nieuwe jongerencentrum in het Kulturhus in Stompwijk. Op deze website vind je alle nieuwtjes rondom de bouw en randactiviteiten die worden georganiseerd om de nieuwe inrichting van het jongerencentrum te realiseren. Het doel is dan ook om zo veel mogelijk geld op te halen met leuke en spontane acties die worden georganiseerd door het huidige en oude bestuur van Stichting Asafoetida. Een overzicht van deze activiteiten vind je in onze activiteitenkalender op deze website.

Naast de activiteiten die worden georganiseerd door de stichting is het ook mogelijk geld te doneren via de link op deze website. Alle beetjes helpen dus kunt u iets missen, help de Stompwijkse jeugd dan aan een spetterend nieuw jongerencentrum en doneer snel!

DONEERKNOP

Heeft u een bedrijf en wilt u meehelpen aan de bouw van het nieuwe jongerencentrum door middel van een sponsoring waarmee wij uw bedrijf in een goed daglicht zetten? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier of klik op de knop hieronder.

SPONSOR HIER