Asafoetida, Oase, Team O’neill, The Kick, ’t Kiertje, de Toko, Orion, The Limit, Beatz, Infinity, Base, wie is hier vroeger nou niet geweest? Merendeel van de Stompwijkers kent deze namen als geen ander en heeft een fantastische jeugd gehad in een van deze jongerensociëteiten. Tevens stonden deze werkgroepen aan de basis van het jaarlijkse dorpsfeest Stompwijk Summerland en voorheen Stomppop.

Stichting Asafoetida is officieel in 1971 opgericht en geregistreerd met als belangrijkste doel het vermaken van de Stompwijkse jeugd. Hier wordt wekelijks invulling aan gegeven in de ruimte onder het Dorpshuis gevestigd in de kern van Stompwijk. Zoals iedereen in Stompwijk wel weet wordt er momenteel druk gebouwd aan het Kulturhus. Naast de school, kinderopvang, bibliotheek krijgt ook de jeugdsoos hier een nieuwe plek. De oplevering van het geheel staat vooralsnog gepland in kwartaal 4 van 2018. Na deze oplevering zal er het nodige moeten worden ingericht door de vrijwilligers van de jongerensociëteit Stichting Asafoetida om deze plek tot een nieuw en fris ontmoetingscentrum te maken voor de jeugd van Stompwijk. Ondanks de vele vrijwilligers die hier een hoop tijd en geld insteken kunnen we niet zonder jullie, de lezer van deze geweldige Summerlandkrant!

Daarom vragen we een ieder die nog wat centen in zijn of haar spaarvarken over heeft om een (kleine) donatie via onze website https://donatie.asafoetida.nl. Degene met de grootste (kleine) donatie wordt tijdens Stompwijk Summerland getrakteerd op een compleet wellness arrangement/VIP behandeling.

Inhoud wellness arrangement/VIP behandeling:

  • GRATIS toegang zowel de vrijdag als zaterdag van Stompwijk Summerland
  • 3 GRATIS eetbonnen voor de lekkerste eten van Summerland (Smullerland)
  • Een VIP massage door Tini Lansbergen op zondagmiddag 8 juli tijdens Stompwijk Summerland
  • Een verkoelende douche, mede mogelijk gemaakt door Stompwijk ‘92
  • Een gratis lot voor de eerst volgende Blinde Poule van Cock Boheemen tijdens een thuiswedstrijd van Stompwijk 1.

 

Spelregels

  • Ga naar https://donatie.asafoetida.nl en doneer een bedrag naar keuze
  • Vul je gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen
  • Degene met de hoogste donatie op donderdagavond 5 juli om 18.00 uur is winnaar en gelukkige van bovenstaand arrangement

 

Social media Volg de verdere ontwikkelingen van het nieuwe jongerencentrum nu ook via social media en onze website:

https://www.facebook.com/asafoetida1971/
https://www.instagram.com/asafoetida1971
https://twitter.com/asafoetida1971
https://asafoetida.nl